Naš blog

Najboljih 9 dizajn agencija u New Yorku

On 15 January 2013

New York je mjesto inspiracije, talenta i prilika. Bez obzira gdje otišli sigurno nećete naći mjesto slično njemu. Trenutno najperspektivnije mjesto sa najvećom konkurencijom a i prilikom za zaradom. Danas vam predstaljamo najbolje i najinovativnije marketinške i dizajn agencije u gradu koji nikad ne spava.

 


459xNxrga

R / GA

R / GA ja započela sa radom 1977 kao agencija usmjerena inovacijama na filmu. 30 godina kasnije R / GA je pretvorena u globalnu digitalnu agenciju koja briše granicu između tradicionalnog oglašavanja i digitalne inovacije i donosi svježu i jedinstvenu perspektivu izazovnih problema.
www.rga.com

459xNxbig-spaceship

Big Spaceship

Big Spaceship je digitalna kreativna agencija nastanjena u Brooklynu, New Yorku. Njihov rad je zasnovan na saradnji. Projekti su uvijek osjećaju jedinstveni na svakoj razini i uvijek guraju očekivanja i mogućnosti interneta.
www.bigspaceship.com

459xNxb-reel

B-Reel

B-Reel je proizvodna tvrtka, specijalizirana u području napredne digitalne proizvodnje za web, mobitel, i druge medije. Njihova sposobnost stvaranja inovativnog digitalnog sadržaja je postavila novi standard. B-Reel je dokazano jedna od najinovativnijih agencija što se tiče digitalne proizvodnje .
www.b-reel.com

459xNxfirstborn

Firstborn

Firstborn je multiplatformna agencija koja stvara zanimljiv digitalni sadržaj. Njihov rad je bio hvaljen zbog pozornosti na detalje. Ovaj stav im je donio uspješnost i zaradio velike pobjede nad većim agencijama u posljednjih nekoliko godina.
www.firstborn.com

459xNxakqa

AKQA

AKQA je agencija koja radi na donošenju inovacija kroz svoje projekte gura novu tehnologiju, kao i strategiju kako bi se njihovi klijenti postigli uspjeh. Njihov pristup je veoma učinkovit, a kao dokaz za to je pobjeda za najbolju digitalnu agencije u godini 2011.
www.akqa.com

459xNxdroga5a Droga5

Droga5 je neovisna oglašivačka mreža. "Kreativno vođena, strateški odabrana, i jednostavna tehnološki i ljudski obazriva."
Agencija je radila na projektu "Tap Project" za UNICEF i "Veliki Schlep", kampanja za Obamine predsjedničke izbore.
www.droga5.com

459xNxhuge1

Huge

Huge je agencija nastanjen u Bruklinu. Njihov cilj je pomoći klijentima da riješa poslovne probleme u digitalnom svijetu, a njihov cilj je prestiž.
www.hugeinc.com


459xNxcodeandtheory1

Code theory

Code and Theory je uzbudljiva interaktivna agencija koja je započela rad u New Yorku 2001. Godine. Njihovi projekti su bili u mogućnosti prikupiti puno pažnje zbog dizajn blogova.

www.codeandtheory.com

459xNxpoke

Poke

Poke je agencija svoj rad bazira na inovaciji i saradnji. Oni rade sa popularnim firmama kao što su GM-a, MoMA, i Coach. Poke također radi na svojim proizvodima kao što su Bakertweet, kideo player, i Happppy to! Njihova sposobnost da prilože strateški promišljen pristup digitalnom sadržaju im daje prednost nad većim agencijama.

www.pokenewyork.com

Read 5079 times Last modified on Friday, 26 April 2013 10:46

Ukratko:

Face Agency“  je agencija specijalizovana za pružanje usluga iz oblasti konsaltinga, video produkcije, web dizajna, grafičkog dizajna i 3d modeliranja.
Kao tim mladih i profesionalnih ljudi želimo svojim klijentima doprinijeti boljem položaju na tržištu. Čitaj više...

 

Najnovije vijesti

Kontakt informacije

You are here: Naslovna Naš blog Najboljih 9 dizajn agencija u New Yorku